Ingrediƫnten:
biologische macaroni
400 gram gesneden prei
3 teentjes knoflook uit de pers
bakje vegetarisch gehakt van Vivera
2 eetlepels pijnboompitten
soja kookroom
2 eetlepels groene pesto
bak oesterzwammen
paturain of andere kruidenkaas (naar behoefte toevoegen) olijfolie; zwarte peper uit de molen
Roerbak in een flinke wokpan met olijfolie de prei een aantal minuten op een middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe. Doe de in stukjes gesneden oesterzwammen, de gehakt en de pijnboompitten erbij. Laat het geheel al omscheppend nog een tiental minuten zachtjes bakken. Maak af met de kookroom, pesto en kruidenkaas, dek de pan toe terwijl hij op laag vuur staat en kook ondertussen de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Ik roer altijd alles door elkaar, maar apart serveren is natuurlijk chiquer.
Een lekkere tomatensalade met basilicum past erbij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten